Ако вече сте се регистрирали за пакетната услуга „Уведомяване на Родители”, но не сте предоставили (или желаете да промените) e-mail адрес, на който желаете да получавате e-mail съобщения за събитията свързани с Вашия ученик, може да направите това по един от следните начини:
  • Дайте Вашия e-mail адрес на класния ръководител на ученика – той има възможност да го въведе в електронния дневник InfoServ e-School.
  • Регистрирайте/Променете Вашия e-mail адрес сами, като попълните формата от линка по-долу. Ако желаете да регистрирате e-mail адрес или да промените вече предоставения от вас такъв, моля въведете: ID-код на ученика, GSM телефонен номер (същия, с който сте се предоставили при регистрация за услугата „Уведомяване на Родители”), и e-mail адресът, на който желаете да получавате e-mail съобщения за Вашия ученик. След натискане на бутона „Регистрирай”, системата автоматично ще обработи Вашата заявка и ще Ви изпрати e-mail съобщение с линк за потвърждаване на промяната. Едва след като потвърдите промените чрез натискане на получения линк, промяната ще влезе в сила.


Регистрирай / Промени e-mail адрес