Мнения на родители Получихме много позитивни мнения на Родители за системата  Електронен дневник „InfoServ e-School”.
Ето някои тях:


Р. Ц.
Здравейте! Като родител съм много доволна от Електронния дневник. Много мои колеги и приятели, които са родители на ученици, но не могат да се възползват от тази програма и услуга, благородно ми завиждат. Услугата ме държи в течение с успеха и отсътствията на детето ми - нещо, което не се получаваше с бележника. Освен това, самото дете, знаейки, че аз съм информирана, полага усилия да е на необходимото ниво в училище, за да получава съответно и желаните придобивки. Благодаря Ви! Моля Ви, продължавайте да ни помагате, както на нас-родителите, така и на децата ни, а и на самите учители.
Х. Х.
Много добре.
С. П.
Благодаря за информацията която ми предоставихте за Електронен Дневник InfoServ e-School. Харесвам идеята която ми дава възможност да се уведомявам за развитието,а и проблеми свързани с моето дете.
В. И.
Поздравления за добрият проект! В днешният забързан ритъм на живот, това е едно невероятно добро решение за контакт между родителя и училището.Изцяло подкрепям проекта и благодаря за навременната информация за успеха и отсъствията на детето ми.
Г. М.
Здравейте , Електронен дневник е един прекрасен начин за получаване на информация , много съм доволна от тази услуга.
З. Р.
ХАРЕСВА МИ
В. П.
Здравейте, предоставяната услуга е много удобна - поздравления!!! Изключително полезно е сравнението на оценките с тези на останалите ученици в класа и във випуска. За съжаление, информацията, която получих е само за някои предмети. Надявам се да получа инфо за всички, след приключване на срока.
Ж. Т.
Искам да изкажа благодарност към екипа на ГРЕ" Г.С.Раковски" затова,че ни се предоставя възможност ние родителите да се информираме за успеха на нашите деца. Приветствам инициативата Ви и отново благодаря.
М. И.
Напълно подкрепям проекта.
Л. П.
Здравейте! Изключително съм доволна от InfoServ e-School. Страхотна идея. Много полезна и удобна система. Тази инициатива е похвална и дано просъществува във времето. Поздравления и за новите функционалности.
З. Н.
Очаквам го с нетърпение.
И. П.
Здравейте, наистина мисля, че това е най - удобният начин да следиш системно как се движи в училище твоето дете. Според мен е хубаво да има и повече информация напр. кои от предметите, които се учат в 9-ти и 10-ти кл. имат отношение и остават за зрелостното свидетелство за средно образование. Какви са извън класните мероприятия за съответното училище и т.н., все информация, която учика може и да не сподели, но е важна за родителя, за да се опита да го мотивира.
Г. Л.
Невероятно добра система за уведомяване на родителите за оценки и отсъствията на децата им.Откакто започнахте да работите с училище Хенри Форд и да изпращате информация съвсем вече няма вариант да бъде скрита оценка или отсъствие.И преди това от самото училище стриктно ни уведомяваха но сега контрола е на 100 процента.Дано и останалите училища се ориентират по бързо и да започнат да работят с Вас.
Я. Я.
здравейте, много съм доволна от електронен дневник.
Д. Х.
мисля,че е една добра инициатива.подкрепям я!
И. Х.
Идетя за електронен дневник е не само полезна, но и много удобна за всички родители, които са предимно работещи и много нгажирани. Чудесно е да се получава информацията своевременно и бързо за да са сигурни родителите, че децата са на подходящо място и под наблюдение. Поздрави и успешен ден на целия екип!
В. Ж.
Здравейте! Приветствам Вашата идея и нейната реализация чрез електронния дневник. Това е нещо добро и сигурно, чрез което да контролираме успеха и дисциплината на нашите деца.
П. К.
Здравейте, Електронния дневник е една от добрите придобивки в българското образование за последните години.Надявам се ,че занапред българското училище ще възстанови своя имеч и учителите ще са на почит и уважение, както би трябвало да бъде.
М. Н.
Много полезно средство,благодаря Ви!
И. Б.
Подкрепям инициативата, много полезна и информативна е тя. Хиляди благодарности.
В. Х.
Поздравления за прекрасната инициатива! Училищата и на двете ми деца използват вашия продукт, от което аз съм добре информирана и спокойна.
Ц. И.
Много съм доволна от услугата.
Р. Н.
Приветствам този начин, по който да бъдат информирани родителите! Изключително удобен начин за родителите да получават актуална информация за своите деца, но все още има училища, които не използват тази система - електронен дневник.
Д. Г.
Като родител приветствам въвеждането на електронен дневник - така осезаемо се подобрява комуникацията между родител - училище и спомага за по - добър контрол над децата ни. Чрез дневника ще отпаднат умишлените "забравяния" на бележника, а и при необходимост от съобщения от класен ръководител и директор информацията ще достига лесно до родителите.
И. Д.
Радвам се ,че мога да се възползвам от тази система за информиране в реално време за поведението и оценки на моето дете.
П. С.
Харесва ми и е много удобен и може да се осъществява по - голям контрол върху децата, както и да се работи с тях по - на време, ако има проблем.